På väggarna

Vill få upp tavlor på väggarna.
Sådär huller om buller.
Det ska säga något när man tittar på det som hänger där.
Inga små krav minsann, tänker jag rotandes i det som finns.

Tänker att planscher får skäras till lite.
För att passa i gamla ramar som släpats hem.
Så jag mäter och försöker att skapa raka linjer.
Vilket inte är min styrka direkt.
Men det är en bra avkoppling.

Lite så är det på inredningsfronten.
En sak i taget, i ganska långsamt tempo.
Behagligt.

Kram Hannis


12 kommentarer:

Flower of Fame sa...

Mysigt det låter ett långsamt tempo. Jag änner att det just nu är ett rasande tempo hos mig. Måste varva ner lite nu. Ha en fin dag Kram Pernilla

Mamma C sa...

Det är skönt när man kan ta saker och ting i snigelfart ibland. Raka linjer är inte det lättaste precis.
Kram Mamma C

Marika sa...

Raka linjer är inte min grej heller. Som om allt måste vara krokigt precis som jag är, ungefär. Kram

HWIT BLOGG sa...

Ja det är det där med tavlor...jag är en hejare på att ha spikhål för jag sätter upp tavlor och sen ångrar jag mig! Tål att tänkas på hur man vill ha på väggarna minsann :) Lycka till och visa oss sen hur det blev!
Höstkram från Titti

Suz sa...

Hej där! Hade alldeles tappat bort dig i min ganska skrala närvaro på bloggen. Så fint att hitta hit. Något gott med en förkylning som håller mig hemma - tid att hitta tillbaks till fina bloggvänner <3
Låter bra att ta det lugnt och det är aldrig fel att ha en plan när det är dags för tavelhängning. Har också en del väggar som jag funderar över.
Lycka till och ha det fint!
Kram
Suz

Kia sa...

N har haft uppehåll i ridningen på 1 år typ och det är hon själv som velat rida igen. I somras när hon fick rida hon bonden så såg man verkligen skillnaden att hon växt till sig och mognat i sin ridning. Nu kan hennes osäkerhet bero en del på att hon fick sig en spark av hästen men hon är tuff och red igen dagen efter så det var ju jätte bra. Hon får kämpa på i sin egen takt.

Sätta upp lite tavlor låter som ett lagom projekt. Jag skulle vilja få upp lite tavlor i vår trapp. Förut när vi bodde i lägenhet och radhuset så hade vi små tavlor 10x15 precis när man kom in, foton från olika tillfällen på familj och vänner. Vilket blev en tittvägg som många stod och titta på. Lite kul. Något sånt har jag ev tänkt mig i trappen. Få se hur det blir....

Ja, vi får se när han tänker komma. I morgon är det beräknat och tjejerna undrar var de ska vara då? Ja men det är inte säkert han kommer då. A ville helst att pappa skulle åka med till klättringen i morgon då hon är nervös att något ska hända... :)

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

House and Garden by Bia sa...

Tavlor är ett svårt kapitel tycker jag...jag gillar speglar...har fått pippi på speglar, förstorar ett rum och så gillar jag att ha dom tillsammans på väggen ;)....hoppas din vecka varit bra så här långt ;))
Kram Bia

LÁrt de Vivre sa...

men om jag känner dig rätt, så kommer det bli fantastiskt snyggt och vackert uppåt dina väggar. Du har en skön stil.

Kram Kajsa

✫ Fru Eriksson sa...

Här kommer tavlor upp seeeeent hihi ...
Så svårt att finna den rätta platsen/Kram

Anna S sa...

Hej! Har varit under isen igen. Känt mig meningslös och håglös till tusen. Men så igår vände det. Hoppas för ett tag iallafall. :-)

Att inreda lite i taget och långsamt är en bra grej tror jag. Det är lätt att hasta fram och sen blir det inte så det känns bra på alla fronter.
Tavlorna kommer bli jättefina lite hullerombuller . Jag hänger också tavlor så. Har dem och metallskyltar i hallen nu.
Härinne har jag skalat av så mycket jag förmått.
Kläder jag vikt in i boxar men inte kunnat stuva undan i brist på plats kom in i metallskåpet igen., Det göt mycket att inte ha alldeles för mycket saker för mig. Då kommer också det en har fram bättre.

Tack för att du frågade. Har inte fått svar på proverna än så jag gissar att det är lugnt med levern. Värken har spökat de sista veckorna och gjort det svårt att gå ut eller tex tvätta.

Det är intressant det du skrev om sist också, om människor som kommer ens väg. Ibland blir saker bara så bra. Härligt att du och mannen fann varandra och har gemensamma nämnare!
Såna personer är guld. :-)

Fin dag till dig och stor kram!

Bakom dörr nr. 11 sa...

Tavlor hänger man inte bara upp, krävs lite eftertanke.
Men min din mysiga stil är jag säker på att det blir
super bra !!
Önskar dig en fin kväll.
Kram Pia

Rost och rädisor sa...

Ska bli kul att se vad du hittar på!
Ha det så gott
/Anette